Tettek nélkül nincs szeretet, boldogság!                                                                             Teremtői üzenet:  2035-ig Aranykornak "kell" lenni a Föld bolygón, ez a végső határidő!

Tudd, hogy a Döntésed maga a Pillangó Hatás!                                                             
  
ARANYHAJNAL.HU

LÁSD ARANYHAJNAL Facebook oldalt ARANYHAJNAL YOUTUBE CSATORNÀT

https://youtube.com/channel/UClxRhv8HuuzvbC2zki7aadQ


Meg kell tanulnunk az együttműködést, mert elfogadás, együttműködés és TETTEK nélkül nincs szeretet, béke és boldogság, nincs Aranykor.  
Ne az egód kifogásaira, hanem az erényekre figyelj! csak Isten tökéletes! tehát a tökéletes tanítót csak a tökéletes tanítvány tudja bevonzani ! 

Ez a világ és társadalmi elosztási rendszerek és a természet haldoklik. Nem működhet így tovább. TENNI KELL. Ahhoz TERVEK ÉS MEGVALÓSÍTÁS SZÜKSÉGES. 

Közösségünkben a NYÍLT AKADÉMIÁN heti rendszerességgel tanulhatsz, és megszerezheted a tudást, hogy megváltoztathasd jobb irányba 

a saját sorsod, 

a Föld bolygónk 

és az emberiség jövőjét, 

és ezoterikus, lelki fejlődést fontosnak tartó közösségben lehetsz! 

Gyakorlás nélkül sem az autóvezetés, sem a szakmád, sem az Aranykor és Jobb Világ felépítése nem fog menni. Sem tudás nélkül.

NE CSAK VÁRD ÉS REMÉLD A JOBB VILÁGOT, ÁLPOZITÍVAN, HANEM TÉNYLEGESEN TEGYÉL ÉRTE, ÉS VÁLTOZZ, VÁLTOZTASS. EDDIGI GONDOLKODÁSOD A VILÁGBAN SORSODBAN HOZOTT VÁLTOZÁST??? LELKI FEJLŐDÉST??? HA NEM ELEGET, ITT AZ IDŐ - TEDD MÁSKÉNT! EBBEN SEGÍT A NYÍLT AKADÉMIA. 

M I T      J E L E N T H E T     AZ     A R A N Y K O R ???????

Ha képes vagy
mindig türelemmel,  é r d e k   n é l k ü l, szeretetben, ítélkezés mentesen, elfogadóan együttműködni másokkal, segíteni az embereket = Már elérted az Aranykori erkölcsi és rezgésszintet, nyugodtan menj tovább!

idézet Szervezetünk Alapítójától, Szedlacsik Miklóstól. 

" Szervezetünk nem csupán lelki szinten kínál megoldást minden létező problémára, hanem egy egyedülálló önfejlesztő, másokat segítő és ezen kívül kereseti lehetőséget is!

Az elkövetkezendő években aki arra vár, hogy mások fogják majd megoldani az általa teremtett problémákat, vagy másoktól várja a munkát és ellátást, vagy úgy gondolja alkalmazottként elég pénzt tud majd keresni, és megy minden majd tovább mint eddig, az nagyon pórul fog járni. 

Egy olyan világot élünk, amelyben emberek milliói kerülnek súlyos anyagi helyzetben és nagyon sokan meg nem élik túl ezt a káoszt! 

Nem kifele megyünk a válságból, hanem egyre jobban bele!"

ERRŐL SZÓLÓ ONLINE DIJMENTES ÉLŐ ELŐADÁSAINKAT, MELYET WEBOLDALRÓL PROGRAM NÉLKÜL KÖZVETLENÜL NÉZHETSZ, HALLGATHASZ IGÉNYELD ITT! 

SEGÍTS MAGADON, ISTEN IS MEGSEGÍT!

Díjmentes élő és videó előadásokért (szerda, vasárnap) 
v a g y  
Akciós díjú képzésekért  itt  jelentkezhetsz. (tanuló lehetsz).  

A tanulók a díjmentes online képzésen felül az akciós díjjal a részletesebb, aktuális információkhoz, módszerekhez, útmutatásokhoz is hozzájutnak! 


                                                 ONLINE díjmentes előadásokra 

                                                                         vagy

                                              AKCIÓS havidíjas tanulói KÉPZÉSRE 

JELENTKEZÉS
ITT

A díjmentes online képzést érdeklődéskeltés céljából nyújtunk a számodra.  

a Túlélés a tét, már soha nem lesz az a világ, ami eddig volt! - Szedlacsik Miklós előadás RÉSZLET.   

alábbi idézet, részlet a pphstart.webnode.hu weboldalról:

Teremtői üzenet!  2035-ig aranykornak kell lenni ezen a bolygón, ez a végső határidő.

"Az elkövetkezendő években csinálhatsz bármit, élhetsz úgy mint eddig, tervezheted a jövődet, járhatsz spirituális előadásokra, jótékonykodhatsz, de ha nem szerzed meg azt a tudást ami ahhoz kell, hogy bekerülhess egy magasabb Teremtői létformába, amelynek a küszöbén állunk, és amelyet nem mi emberek döntünk el, hogy legyen vagy ne legyen, akkor megy minden a süllyesztőbe amit addig csináltál veled együtt. 

Mivel a naprendszerünk már nem az univerzum szélén helyezkedik el, mert folyamatosan bővül vagyis TEREMTIK, ezért egyre beljebb kerülünk az univerzumban és ezáltal más energiák működnek mint 20 évvel korábban. Ez azt jelenti, hogy nem élhetünk úgy mint 20 évvel korábban. Az emberiség szétválasztása most zajlik. " Sz.M.